HSK Sähkö Oy

Talotekniikan kuulumisia kesältä

Talotekniikan sähköasennukset ovat työllistäneet HSK:n sähköasentajia hyvin koko kesän. Kohteita on valmistunut ja uusia aloitettu. 

Tälläkin hetkellä työn alla on lukuisia kohteita. Tässä pintaraapaisu talotekniikan kuulumisiin.


Kalajoen keskuskeittiöllä työt ovat käynnissä. Vanha keittiö purettiin ja tilalle rakennetaan uusi keittiö. Uusi laajennettu keskuskeittiö sijaitsee terveyskeskuksen yhteydessä. Rakenteilla oleva keskuskeittiö tulee korvaamaan kaikki Kalajoen nykyiset kuusi keskuskeittiötä. Keittiö valmistuu 2015 vuoden loppuun mennessä.


Raahen kuntokeidas Vesipekan peruskorjaus ja laajennustyöt ovat käynnissä.  Rakennustyöt käsittävät koko kiinteistön. Vesipekkaan uusitaan allastilat, kuntosali, palloiluhalli, keilahalli, palvelupiste ja kahvio. Kuntokeskuksen on määrä valmistua kesällä 2016. 

 

Työtoimintapiste Kipinä Ylivieskassa purettiin ja tilalle rakennetaan uudet toimitilat. Varsinaiset rakennustyöt käynnistyivät toukokuun puolivälissä ja valmis työtoimintapiste pitäisi olla valmiina käyttöön tammikuun lopulla 2016.


Toimistorakentaminen Pyhäjoella on myös käynnistynyt. Kolmikerroksisen toimistohotellin kiinteistöpinta-ala on yhteensä 900 neliötä.

Kalajoen keskustassa Tuontitukku laajentaa tilojaan. Työt aloitettiin kesäkuussa ja valmista on määrä olla syyskuussa.