HSK Sähkö Oy

Talotekniikka

Talotekniikka Teemme niin uudis- kuin saneerauskohteiden sähkötyöt. Asiakkaitamme ovat julkiset jayksityiset rakennuttajat, rakennusliikkeet, teollisuus, kauppa sekä maatalous. Luotettavat ja ammattitaitoiset sähköasentajamme hoitavat kaikki sähkötyöt pienistä kodin sähkötöistä maatalouden ja teollisuuden tarpeisiin.
Lue lisää

Sähkö- ja kuituverkot

Sähköverkot

HSK Sähköllä on vankka osaaminen sähköverkkojen rakentamisesta, kunnossapidosta, suunnittelusta sekä dokumentoinnista.


Toteutamme verkonrakennus- sekä saneeraushankkeita sähkö- ja teleoperaattoreille.

Lue lisää

Sähköauton lataus

SähköverkotSähköautojen yleistyessä autojen lataaminen on tullut tarpeelliseksi niin kotona kuin työpaikoilla. Tuomme Enston ratkaisut lataustarpeisiin niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Laitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. 

Automaatio

SähköverkotAutomaatiopalvelumme kattavat kaiken suunnittelusta tarvikkeiden hankintaan, ohjelmointiin ja asennuksesta aina käyttöönottoon saakka. Toteutamme automaatioratkaisut yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu! 

Aurinkosähkö

Aurinkosähkö
Aurinkosähköjärjestelmällä voi tuottaa omaa sähköä huolettomasti ja helposti. Aurinkopaneelit muuttavat auringonsäteilyn käyttösähköksi, päästöttömästi ja ilmaiseksi. Järjestelmä toimii täysin automaattisesti eikä se vaadi huoltotoimenpiteitä.

Paras keino varmistua järjestelmän sopivuudesta juuri sinun kiinteistöösi on ottaa yhteyttä yrityksemme asiantuntijaan, joka auttaa aurinkosähköjärjestelmän mitoittamisessa.

Lue lisää

Infra

Infra

Toimiva ja oikein suunniteltu katuvalaistus lisää maanteiden turvallisuutta.


Laajan kokemuksemme ja monipuolisen kalustomme avulla rakennamme uudet tie - ja katuvalaistukset sekä huollamme tienpäällä niin palaneet polttimot, kuin isommatkin vikatilanteet.

Lue lisää

Suunnittelu ja dokumentointi

Suunnittelu ja dokumentointi

Sähköverkkosuunnittelijamme hoitavat asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella sähkönjakeluverkkojen suunnittelutyöt.

Talotekniikan ammattitaitoiset sähkösuunnittelijamme tekevät nykyaikaiset sähkösuunnitelmat asuntoihin ja teollisuuden kiinteistöihin laadukkailla kalusteilla.

Lue lisää


HSK Sähkön viranomaisluvat


- Viestintäviraston rekisteröimä Antenni ja Tele asennusliike teleurakointiluokka TY

- Turvatekniikan keskuksen hyväksymä sähköurakoitsijaluokka (S1)

- OL -asiantuntijapätevyys