HSK Sähkö Oy

Automaatio


Teollisuudessa ja maataloudessa automaatiolla on jo vankka jalansija. Automaatio lisääntyy kokoajan myös nykyaikaisissa kotitalouksissa ja toimistoissa. Älykkäillä ratkaisuilla voidaan ohjata huone- ja tilakohtaisesti valaistusta, lämmitystä tai vaikkapa ilmanvaihtoa. Tämä mahdollistaa sähkön säästämisen ja sen käyttämisen tehokkaasti juuri siellä missä sitä milloinkin tarvitaan. Erillaiset hälytys- ja turvallisuusjärjestelmät ovat myös osa kotien ja toimistojen automaatiota. Älykäät ratkaisut luovat mukavuuden lisäksi myös turvallisuutta. 


Teollisuudessa automaatiota hyödynnetään esimerkiksi teollisuusrobotiikkan, IoT-ratkaisujen ja linjojen/prosessien automaatioiden parissa. Automaattiset toiminnot säästävät työntekijän aikaa rutiininomaisista tehtävissä ja parantavat siten myös työn laatua. Kaikki samasta talosta


Automaatiopalvelumme kattavat kaiken suunnittelusta tarvikkeiden hankintaan, ohjelmointiin ja asennuksesta aina käyttöönottoon saakka. Toteutamme automaatioratkaisut yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu!


Yhteyshenkilöt