HSK Sähkö Oy

Sähköauton lataus

Sähköautojen yleistyessä autojen lataaminen on tullut tarpeelliseksi niin kotona kuin työpaikoilla. Sähköautojen arvioidaan lisääntyvän Suomessa 2020 - luvulla selvästi ympäristö- ja ilmastosyistä. Ensto tuo ratkaisut lataustarpeisiin niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Laitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. 
Taloyhtiöille ja yrityksille


Taloyhtiöt ja työpaikat joutuvat varautumaan kotilatausta suurempaan latauskapasiteettiin. Enston latausratkaisuista löytyy autolatauslaitteet kaikkiin tarpeisiin. Sopivan latausratkaisun löytämiseksi kartoitamme kiinteistösi sähköjärjestelmän kapasiteetin. Riittämätön kapasiteetti tai komponenttien huono kunto voivat olla palo- ja sähköturvallisuusriski. Taloyhtiöissä sekä työpaikoilla latauspistokkeiden määrää ja sijoittelua on syytä myös harkita ammattilaisen kanssa. Samalla on hyvä ennakoida tulevaisuuden tarpeet. Uusien kiinteistöjen latauspisteet on tärkeää huomioida jo suunnitteluvaiheessa. 
Täyden palvelun sähköurakoitsija

Sähköauton kotilataus


Sähköautoja ladataan pääosin kotona öisin. Pitkäaikaista kuormitusta varten sähköjärjestelmän kunto on syytä tarkastuttaa ammattilaisella palo- ja sähköturvallisuuden takaamiseksi. Ammattilaisen asentama Ensto One Home on helppo ja turvallinen tapa ladata auto kotiolosuhteissa. Enston latauspistokkeet ovat tehty kestämään haastaviakin sääolosuhteita ja HSK Sähkön sertifioidut asentajat huolehtivat latausyksikön asianmukaisesta asennuksesta käyttöönottoineen sekä asianmukaisine mittauksineen. Lisätietoja latausratkaisuista saat Enston nettisivuilta sekä ottamalla yhteyttä meihin

  

ENSTO

Yhteyshenkilöt