HSK Sähkö Oy

Työpaikat

Täyden palvelun sähköurakoitsija


Haemme


MAASTOSUUNNITTELIJA / PROJEKTIVASTAAVA


Oletko jämäkkä vastuullinen toimija, jolla on sähköalan koulutus sekä kokemusta projektin vastuutehtävistä?


HSK Sähkö Oy hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen maastosuunnittelijaa/projektivastaavaa.


Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Työtehtäväsi koostuu sekä maastosuunnittelijan että projektivastaavan tehtävistä. Tehtävänäsi on sähköverkkoprojektien maasto- ja työsuunnittelu materiaaleineen ja henkilöstöresursseineen. Toimit maanomistajien yhteyshenkilönä verkon suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. Työkuvaan kuuluu mm. jakeluverkkoalueen sähköinen suunnittelu, maastosuunnittelu, materiaalisuunnittelu sekä maankäyttösopimusten ja lupa-asioiden hoitamista. Vastaat projektin asiakastyytyväisyydestä sekä etenemisestä laadukkaasti ajallaan. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti. Työhönottopaikkanasi voi olla joko Oulu tai Kalajoki.


Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta sähköverkkoalalta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot auttavat menestymään tässä tehtävässä. Maastosuunnittelutehtävien ja NIS-verkkotietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, modernit työkalut ja nuorekkaan toimintaympäristön sekä monipuolisen tehtävänkuvan. Tukenasi on huipputiimi moniosaajineen. Sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, terveysturvavakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.5.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hsksahko.fi


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme!.