HSK Sähkö Oy

Työpaikat

Täyden palvelun sähköurakoitsijaHaemme


SÄHKÖASENTAJIAOletko oma-aloitteinen sekä huolellinen sähköasentaja? Meiltä löytyy sähköasentajan työtehtäviä niin talotekniikan että verkonrakennuksen saralta. Tehtävään sovellut, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta verkostotöistä. Suoriudut tehtävistä itsenäisesti 0,4kV-33kV projekteissa ja osaat käyttää nykyaikaisia järjestelmiä ja työkaluja. Tai vaihtoehtoisesti sinulla on laaja-alainen ymmärrys talotekniikan järjestelmistä tai ulkovalaistuksesta. Työskentelet kohteista riippuen itsenäisesti tai ryhmässä vaihtelevissa projekteissa. Moniosaajana pääset meillä osallistumaan eri tyyppisiin projekteihin.

Työhönottopaikkasi tulee sijaitsemaan joko Kalajoella tai Oulussa. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla, mutta edellytämme myös matkustusvalmiutta.


Odotamme hakijalta:

    - tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähkö- ja automaatioalan perustutkinto)

    - aiempaa kokemusta talotekniikkajärjestelmistä tai verkonrakennuksesta

    - oma-aloitteista työotetta

    - yhteistyökykyä


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, modernit työkalut ja nuorekkaan toimintaympäristön. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, terveysturvavakuutuksen sekä virike- ja hierontaedun.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@hsksahko.fiOdotamme hakemustasi!