HSK Sähkö Oy

HSK Sähkö Oy osti osakkuuden Joupet Oy:stä

"Vahvistamme asemiamme infran rakentamisessa"

HSK Sähkö Oy on ostanut osakkuuden raahelaisesta Joupet Oy:stä. Omistusjärjestelyn ansiosta HSK Sähkö vahvistaa resurssejaan voimakkaasti kasvavassa maakaapeloidun sähköverkon rakentamisessa.

- Meillä on pitkäaikaisia maakaapelointia koskevia sopimuksia, jotka sisältävät muun muassa maanrakentamista. Tällä ratkaisulla turvaamme sekä tekemisen laadun että määrän, koska meillä on jatkossa kumppanina kiinteä toimija. Toki tarvitsemme edelleen muitakin alihankkijoita, kuten tähänkin asti, HSK Sähkön toimitusjohtaja Hannu Kauppi sanoo.

- Olemme tehneet Joupet Oy:n kanssa yhteistyötä jo vuosia, joten tunsimme heidän osaamisensa ja tiesimme, että myös yrityksen kalusto sopii meidän tarpeisiimme. Kauppa vahvistaakin merkittävästi HSK Sähkön asemia verkon- ja infra-rakentamisessa. Voimme tarjota asiakkaille jatkossa entistä monipuolisemman palvelukokonaisuuden, toimitusjohtaja jatkaa.

Joupet Oy:n perustivat vuonna 2009 veljekset Jouni ja Petri Myllylä. Myöhemmin osakkaaksi liittyi myös kolmas veli, Jarkko. Kaikki kolme jatkavat yhtiön osakkaina ja yhtiön työntekijöinä.

- Vuonna 2009 aloitimme kaukolämpörakentamisella, ja sitä kautta saimme uusia asiakkaita ja urakoita. Meillä on esimerkiksi pengerten ja teiden alituksiin sekä roudan sulattamiseen liittyvää erikoisosaamista, jota voimme hyödyntää yhdessä entistä tehokkaammin, Joupet Oy:n toimitusjohtaja Petri Myllylä sanoo. Joupet Oy työllistää noin 12 henkilöä, ja yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin miljoona euroa.

Kahden perheyrityksen liitto 

HSK Sähkö Oy on yksityisessä omistuksessa oleva perheyritys, jonka perustivat Hannu ja Johanna Kauppi vuonna 2004. Vuonna 2009 kalajokisesta Andament Oy:stä tuli HSK Sähkö Oy:n omistajaosakas, ja kaksi vuotta myöhemmin HSK Sähköstä tuli osa Andament Group Oy-konsernia. HSK Sähkön toiminnassa korostuvat hyvän tuloksen ohella työturvallisuus ja laatu sekä sen kehittäminen. Yhtiöllä on kiinteät toimipisteet Kalajoella, Ylivieskassa, Kempeleessä ja Rovaniemellä.

Infra-rakentamisen eri osa-alueilla laajasti toimivaan Andament Group-konserniin kuuluvat HSK Sähkön lisäksi Andament Oy, Suomen Maastorakentajat Oy, NeVia Oy, SL Asfaltti Oy ja WeldOne Oy.

Myllylän veljekset ovat pienestä pitäen osallistuneet heidän isänsä maanrakennusalan yrityksen töihin. Joupet Oy on perustamisestaan lähtien harjoittanut maanrakentamista, ja yhtiöllä on kiinteät toimipisteet Raahessa ja Saloisissa.

Joupet Oy:n asiakkaita ovat yritykset, yksityiset ja julkiset toimijat. Yhtiö rakentaa kaukolämpö- ja maakaapelilinjastoja sekä tekee erilaisia maanrakennustöitä muun muassa vesi- ja sähköyhtiöille. 

Lue tiedote pdf-muodossa >

Lisätiedot: 

HSK Sähkö Oy 
toimitusjohtaja Hannu Kauppi
puh. 050 441 4491
e-mail: hannu.kauppi@hsksahko.fi

Joupet Oy 
toimitusjohtaja Petri Myllylä
puh. 0500 918 566
e-mail: petri@joupet.fi