HSK Sähkö Oy

HSK Sähkö Oy solmi sopimuksen Elenia Verkko Oy:n kanssa

HSK Sähkö solmi sopimuksen Elenia Verkko Oy:n kanssa.

HSK Sähkö Oy on solminut Elenia Verkko Oy:n kanssa sopimuksen säävarman maakaapeloidun sähköverkon rakentamisesta. Urakka alkaa 1.1.2013 ja kestää kolme vuotta. Lisäksi sopimukseen sisältyy kaksi optiovuotta. Raamisopimus sisältää Kannonkoskelta Hailuotoon ulottuvan alueen. Urakan työllistävä vaikutus on noin 190 henkilötyövuotta.


Sopimus laajentaa HSK Sähkö Oy:n toimintaa verkonrakennussektorilla sekä lisää maantieteellistä kattavuutta Pohjois- ja Keski-Suomen alueella. HSK Sähkön palveluihin kuuluu verkon- ja infrarakentamisen lisäksi talotekniikka-alan palvelut. Toimitusjohtaja Hannu Kauppi toteaa sopimuksen mahdollistavan myös yhtiön muiden toimialojen vahvan kasvun jatkuvan.


HSK Sähkö Oy taustaa

HSK Sähkö Oy:n perustivat Johanna ja Hannu Kauppi vuonna 2004. Andament Group Oy tuli yhtiöosaomistajaksi vuonna 2009. Nykyisin HSK Sähkö Oy on osa Andament Group -konsernia, johon kuuluvat myös Andament Oy, SL ASFALTTI Oy, NeVia Oy, WeldOne Oy ja Suomen Maastorakentajat Oy. Konserni toimii laajasti infrarakentamisen eri osa-alueilla.


Lisätietoja

Tj. Hannu Kauppi p. 010 841 6902