HSK Sähkö Oy

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Täyden palvelun sähköurakoitsija

Tiesithän, että yksityiset kuluttajat voivat hakea asunnon sähkötyöstä kotitalousvähennystä? 

Kotitalousvähennys on 45% työkorvauksesta. Vähennystä on mahdollista saada 2016 vuonna 2400€ / henkilö. Omavastuu on 100€/henkilö. Kotitalousvähennys haetaan työn osuudesta, Vähennystä ei saa laitteista, tarvikkeista tai matkakuluista.

Kotitalousvähennystä ei voi hakea itse tai samassa taloudessa asuvan tekemästä työstä.


Vähennykseen oikeuttavia kunnossapito-, perusparannus-, sekä huoltotöitä ovat esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennus ja huolto, asunnon tai piha-alueen valaistuksen asennus, sähkökiukaan vaihto tai sähköasennustarvikkeiden asennus kuten vaikka pistorasian lisäys. Uudisrakennuksia kotitalousvähennys ei koske. Tästä löydät listan kysytyimmistä kotitalousvähennyksiin oikeuttavista töistä.


LUE LISÄÄ Verohallinnon sivuilta.


Kotitalousvähennystä voit saada myös Elfin-rahoituksen yhteydessä, kun kohteena on kotitalousvähennykseen oikeuttava työ. Omavastuu Elfin rahoituksen yhteydessä on 100€/vuosi/ henkilö.

Elfin -rahoitus

Täyden palvelun sähköurakoitsija

Elfin-rahoitus mahdollistaa Elfin-ketjuun kuuluvan sähköalan yrityksen tekemät rakennus ja remontointityöt juuri sinulle sopivalla kuukausierällä.


HSK Sähkö Oy on osa Elfin ketjua, joten voit hakea Elfin-rahoitusta ja saada meiltä luotettavat ja ammattitaitoiset sähköasennustyöt tarvikkeineen.

Elfin- rahoitusta voit hakea helposti ja vaivattomasti suoraan Elfin-sivuilta, josta löydät myös rahoituksen edut ja ehdot. 

Elfin-rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oy.