HSK Sähkö Oy

 Talotekniikan sähköistykset hyvässä nosteessa.

HSK Sähkön talotekniikan vuosi on ollut vauhdikas, eikä tahti näytä hidastuvan tulevan talven aikana! 

Urakoita on saatu päätökseen ja uusia aloitettu. Yksityisille henkilöille sekä pien- ja maatalousyrittäjille on tehty sähkötöitä urakoinnin ohessa. 


Ylivieskan Kaupungintalon saneerausurakka on sähkötöiden osalta edennyt tehokkaasti ja urakka on enää viimesilauksia vailla valmis.

Kalajoella kaupungin pohjoispuolella Siipotec Oy:n uusi tuotanto-/toimistorakennus on myös valmistumassa aivan näinä viikkoina ja kesällä käynnistyneellä Kalajoen Jätevesipuhdistamolla sähkötyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Hiekkasärkillä on päästy aloittelemaan jo Kiinteistö Oy Kalajoen Hongiston 2 & 3 rivitaloja sekä kolmatta Piccolo loma-asuntoa. 


Aurinkosähkövoimaloita asennetaan katoille vielä lisää tälle syksylle. Kalajokiselle sikatilalle asennettiin syksyllä 20kW järjestelmä joka sisälsi yhteensä 75 aurinkopaneelia. Myös HSK Sähkön omalle katolle asennettiin 10kW aurinkosähköjärjestelmä. 

 


Alkusyksystä valmistui Kalajoen Ymmyrkäisentiellä Hankemaailma Oy rakennuttama liiketilarakennus aivan vt 8 

varteen. Lymet Oy:n uudet tuotantotilat otettiin myös käyttöön kesän loppupuolella.


Uusia urakoita käynnistyy vielä tämän vuoden puolella niin Ylivieskassa, Sievissä kuin Kalajoellakin. 

Ylivieskassa As Oy Ylivieskan Hovikulma nousee aivan kaupungin ydinkeskustaan. Taloyhtiö pitää sisällään 28 huoneistoa joiden koot vaihtelevat 38,5 - 78,5 neliön välillä.

Sievin kunta ja Kalajoen kaupunki rakennuttavat uudet paloasemat, joihin sähkötyöt urakoi HSK Sähkö Oy. 

Kalajoen palolaitoksen hanke sisältää kerrosalaltaan 1820 neliön päärakennuksen,165 neliön kalustohallin sekä konttikatoksen varavoimakone- ja sähköpääkeskustiloineen. Sievin uudella palolaitoksella kerrosalaa tulee olemaan n.1700 neliötä.


Ostoskylä RaittiAlkusyksystä Kalajoella käynnistyivät HSK Sähkön sähköurakointikohteen Ostoskylä Raitin rakennustyöt Hiekkasärkillä aivan vt 8 -varrella. 

Vuokrattavaa liiketilaa Raittiin tulee n.2700 neliötä. Ensimmäiseen kerrokseen liiketiloja tulee n,2300neliötä. 

Moderni ja viihtyisä Ostoskylä avataan keväällä 2018