HSK Sähkö Oy

HSK Sähkö on täyden palvelun sähköurakoitsija

Olemme monipuolinen ja innovatiivinen täyden palvelun sähköurakoitsija. Toimimme koko Suomen alueella. Toimialaamme kuuluvat lähes kaikki sähköalan työt niin julkisissa kuin yksityisissäkin hankkeissa.

Rakennamme ja huollamme katuvalaistuksen, suunnittelemme ja toteutamme talotekniikan, teollisuuden sekä maatalouden sähköasennukset. Vankalla kokemuksella toteutamme myös sähköjakeluverkkojen suunnittelun, dokumentoinnin, rakentamisen ja kunnossapidon. Hoidamme myös kuitukaapelityöt, mittaukset ja dokumentoinnit sekä aurinkosähköjärjestelmät suunnittelusta toteutukseen. 


Työllistämme n. 60 henkilöä ympäri Suomen. Päätoimipaikkamme sijaitsee Kalajoella ja sivutoimipisteemme Oulussa. Olemme osa Habeo Groupia.

 

Henkilöstömme koostuu hyvin koulutetuista ammattilaisista ja käytössämme ovat viimeisintä tekniikkaa olevat asennus- ja mittausvälineet. Asianmukaisesti ajan tasalla pidetty kalustomme mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työn tekemisen aina 20 metriin asti.

 

Reagoimme kysyntään tehokkaasti ja joustavasti. Kun tarvitset pientä asennusapua tai suurempaa sähkötyön toteuttajaa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! 

 

Raahelainen osakkuusyhtiömme on Joupet Oy.

   


 
Yhteyshenkilöt